Категории

Неверојатни моменти коишто се зграпчени во вистинскиот момент

Способноста да се зграпчи вистинскиот момент во фотографија е исклучително предизвикувачки. Не е потребно да бидете фотографер или да ја имате најскапата камера. Единственото нешто што треба да се случи е да бидете на вистинското место во вистинско време-и секако, да не ја пропуштите шансата.

в 1 Ё Ц 9ы д мд

4 д а

Прегледи:
318
Објавено на:
29.03.2017