Категории

Очи во очи со предаторите – Моќни фотографии направени на еден чекор од дивиот свет

Животните може да се мали или големи, диви или питоми, слатки или страшни, но секое суштество на планетава е неверојатно, а фотограафот Deej6 ги погледнал право во очи овие предатори и го преточил тоа во овие неверојатни портрети. Омилени животни му се дивите мачки, па не е ни чудо зошто најчесто ги фотографира нив, а мора да признаеме совршено ги прикажува во неговите дела.

Capture1-4 Capture2-4 Capture3-4 Capture4-4 Capture5-4 Capture6-4 Capture7-4 (1) Capture8-3 Capture9-3 Capture12-2 Capture13-2