Категории

Однадвор пештера, а внатре чист луксуз: Во овој италијански хотел можат да влезат само одбрани луѓе

Хотелот Метелус Димора се наоѓа во Италија и е вистински скапоцен камен во карпа. Однадвор изгледа како пештера, обично и неинтересно, но внатрешноста крие вистински луксуз.

Хотелот е заштитен како споменик на УНЕСКО уште од 1993 година.

Чистите линии, меките форми и светлите бои се првото нешто што ќе ви падне во очи кога ќе влезете во овој луксузен хотел.

02-prekrasen-hotel-bari-pestera

Овој модерен хотел – пештера, ќе ве натера да седнете во првиот авион и да го посетите Бари во Италија.

03-prekrasen-hotel-bari-pestera

Спојот на современо и старо му дава на овој хотел посебна нота на чиста уметност. Околу целиот хотел се протега тераса со едноставен мебел од кој се пружа поглед на суровата околина.

04-prekrasen-hotel-bari-pestera

Доколку имате прилика да го посетите овој хотел, ќе се осигурате дека сте биле на уникатно и неверојатно место.

05-prekrasen-hotel-bari-pestera

06-prekrasen-hotel-bari-pestera

07-prekrasen-hotel-bari-pestera

08-prekrasen-hotel-bari-pestera

Прегледи:
499
Објавено на:
20.10.2016