Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 12 Март 2020 година

Порака на Универзумот за 12 Март 2020 година – Како што правите, така и ќе биде!

Универзумот денес порачува:

 

Обрнете внимание на сè што правите.

 

Секогаш избирајте зборови, внимателно однесувајте се со себе и со другите.

 

Лошата карма понекогаш се „закачува“ за некои работи за кои сметаме дека се ситни и небитни пропусти, но затоа нејзината моќ исчезнува по бран на добри дела.

 

Наместо мрачни стеги, изберете љубов и светла енергија.

 

Донесете позитивни вибрации за себе и за вашата околина.

 

Секоја ваша одлука нека биде проследена со добра енергија.

 

Не заборавајте ја старата изрека – Како што правите, така и ќе биде!

Прегледи:
510
Објавено на:
12.03.2020