Категории

Што мора да има секоја жена до четриесетата година

До својата четриесета година веќе терба да сте изградени како човек. Нема веќе лутање во модата, нема веќе варирање во килажата и менување фризура. До четриесетите во плакарот на секоја жена мора да имате безвременски капут, накит кој никогаш не се вади и класични скапоцени кондури.

Ова се работите кои мора да ги има секоја жена до четриесетата година:

  • Класични црни салонки
  • Одлично скроен костим
  • Скапоцен саат
  • Црвена нијанса на руж која ќе ви стои лудо добро
  • Свој парфем
  • Накит за кој би убиле
  • Вечна торба
  • Мал црн фустан
Прегледи:
500
Ознаки:
·
Категории:
Занимливости
Објавено на:
02.01.2016