Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 5 Март 2020 година

Порака на Универзумот за 5 Март 2020 година – Како да привлечете благослови во вашиот живот…

Универзумот денес порачува:

 

Верувајте во Универзумот и ослободете се од вашите стравови.

 

Кога ќе излезете од кафезот на непријатни чувства и стравови, ќе можете да направите се што ќе посакате.

 

Нема потреба да се плашите, бидејќи убавината на животот е во неговата непредвидливост.

 

Имате заштитник на секој чекор од патот и знаците околу вас го покажуваат вистинскиот и погрешниот пат.

 

Само отворете го срцето и интуицијата јасно ќе ви покаже каде лежи среќата.

 

Сочувајте го позитивниот став и очекувајте благослови.

 

Прегледи:
670
Објавено на:
05.03.2020