Што сакаат жените? Дечковци или фотографи?

Во период кога повеќето луѓе го „презентираат“ својот живот на социјалните мрежи, не е чудно да се налта на овие ситуации. 

Па се прашуваме, секако на шала, што сакаат повеќе девојките дечковци или фотографи?

Сигурно и вие некогаш сте се нашле во оваа ситуација, да позирате или да бидете зад објективот, но овие парови ја имале таа „среќа“ да ги фатат на дело во фотосесијата!
Коментари

коментари