Категории

Што треба да промените во Вашата храна за да биде поздрава

Доколку една од Вашите желби во Новата Година беше да се храните поздраво, овие совети за здрава храна дефинитивно треба да ги погледнете и да ги спроведете:

1. Наместо вештачки зачини користете свежи билки и зачини.

2. Заменете ги соковите полни со шеќер со кокосова вода.

3. Наместо колачи јадете свежо овошје.

4. Наместо милка чоколада јадете црна локолада.

Прегледи:
305
Објавено на:
24.02.2023