Категории

Со Apple Vision Pro апликациите во Вашата соба ќе лебдат!

Технологијата не запира на својот пат, а доказ е уште една надградена реалност којашто допрва ќе ја почувствуваме.

Apple Vision Pro 3Д позадина е во процес на развивање и истата се очекува да биде лансирана во март.

Апликациите ќе лебдат во Вашата соба, а Вие ќе доживеете едно сосема поинакво искуство. 

Погледнете го видеото каде што човекот којшто е опкружен со снег вели дека „речиси навистина го почувствувал студот“: