Категории

Создал минијатурно село за глувци во својот двор, а резултатите се воодушевувачки! (ФОТО)

Фотографот Сајмон Дел одлучил да создаде мало село за глувци во својот двор, создавајќи неверојатни фотографии кои го прикажуваат нивното однесување кога никој не ги гледа.

Прегледи:
378
Објавено на:
14.09.2021