Таг:, , , ,

Прилепски компании доброволно се пријавуваат да шијат заштитни маски

Конфекцијата „Кули“, компанијата Gifty текст и компанијата STAN MK, сите од Прилеп се вклучуваат...

Идни наши уметници, креативци и потенцијални мајстори!

Институтот Креативна Македонија со голем ентузијазам работи на задачата што си ја зададе, а...

Ова е најновото видео на македонскиот бенд FUNK SHUI за песната „Сомнежи“, изведена во живо!

Уживајте во најновото видео на македонскиот бенд FUNK SHUI за песната „Сомнежи“, изведена во...

Оваа невеста сама го дизајнирала својот фустан, а финалниот резултат е како од бајките

Наоѓањето на совршен фустан е тешка работа, а замислете го процесот сами да ја креирате...

Уметноста на создавањето на чантата Диор од која ќе ви се разјасни зашто е цената толку висока

Цела уметност стои во создавањето на најпознатиот модел на чанти од Диор. Со прецизнот како...