Категории

Талентираниот Филип Пешевски со „cover“ верзија на познатиот хит на Тоше „Среќна ли си ти“

Нашиот талентиран пејач Филип Пешевски кој досега имавме можност да го слушаме во изведба на неговите композиции, овој пат ја израдува публиката со „cover“ верзијата на познатиот хит на Тоше Проески, „Среќна ли си ти“.

Уживајте во изведбата:

Прегледи:
619
Објавено на:
18.06.2020