Категории

Убедливо најужасните свадбени фотографии од руски свадби

Непријатни фотографии од руски свадби што се толку лоши, што станаа вистински хит на интернет. Додека во западниот свет станува збор за романса, убавина и долготраен контакт со очите, руските парови решаваат да го ослободат својот хумор и да се фотографираат во тотално невообичаени пози. И, како што ќе видите, тие понекогаш наидуваат на бизарно креативни и смешни примери што никогаш нема да ги заборавите!