Категории

Уникатни и неверојатно убави, стари и напуштени згради

Ретко кој може да ја долови убавината на старите, напуштени згради, а Mathias Hakker го прави токму тоа, презентирајќи ни стари напуштени згради, скалила, градини, тавани, ходници и хали, стари по неколку декади.

perfectshotsofabandonedlocations-0-900x600-640x427 perfectshotsofabandonedlocations-1-900x1350-640x960 perfectshotsofabandonedlocations-2-900x599-640x426 perfectshotsofabandonedlocations-3-900x601-640x427 perfectshotsofabandonedlocations-4-900x600-640x427 perfectshotsofabandonedlocations-5-900x601-640x427 perfectshotsofabandonedlocations-6-900x600-640x427 perfectshotsofabandonedlocations-7-900x601-640x427 perfectshotsofabandonedlocations-8-900x600 perfectshotsofabandonedlocations-9-900x600-640x427 perfectshotsofabandonedlocations-11-900x600-640x427 perfectshotsofabandonedlocations-12-900x900-640x640 perfectshotsofabandonedlocations-13-900x600-640x427 perfectshotsofabandonedlocations-14-900x600-640x427 perfectshotsofabandonedlocations-15-900x600-640x427 perfectshotsofabandonedlocations-16-900x599-640x426 perfectshotsofabandonedlocations-17-900x601-640x427

Прегледи:
408
Објавено на:
24.09.2016