Категории

Вирален хит: Девојка му напишала 21 правило според кои нејзиниот партнер треба да се води

Велат дека во љубовта и војната се е дозволено

Секоја врска е индивидуална и затоа воопшто нема смисла да се споредува една со друга.
Една американка покажала колку далеку може да замине една девојка кога е во прашање врската и нејзините правила. Таа креирала листа од 21 правило кон кои нејзиното момче мора да се придржува, еве кои се тие:

 

 1. Не смееш да му го даваш бројот на телефонот на слободни девојки
 2. Не смееш слободните девојки да ги следиш на друшствените мрежи
 3. Не смееш да се дружиш со Кеган (пријател на момчето) нити кај него дома нити на друго место
 4. Не смееш да одиш во Хонда без мене
 5. Не смееш да се дружиш со пријателите повеќе од 2 пати неделно
 6. Не смееш ни да погледнуваш во слободните девојки
 7. Ако некоја девојка ти пријде на било кое место, само заврти се
 8. Никој не смее да се дружи со нас кога сме заедно
 9. Не смееш да ми се налутиш за ништо
 10. Не смееш никогаш да ги спомнуваш моите поранешни момчиња
 11. Не смееш да пиеш освен кога сум јас со тебе
 12. Смеам да ти го погледнам мобилниот телефон кога сакам
 13. Ако почнеме да живееме заедно, никогаш не смее да има други девојки во нашиот дом
 14. Твоите пријатели ретко ќе доаѓаат кај нас
 15. Ако те фатам со друга девојка, ќе те убијам!
 16. Не смееш да ме оставиш поради твој пријател
 17. Остин не смее да одлучува кога ќе се дружи со тебе
 18. Ќе одиме на состаноци најмалку еднаш неделно
 19. Ако ти кажам да скокнеш ќе одговориш „Колку високо, принцезо?“
 20. Мораш да се трудиш барем еднаш денот да ми покажеш колку ме сакаш само за да бидам сигурна дека не матиш нешто настрана
 21. Не смееш НИКОГАШ да не ми одговориш на мојата порака подолго од 10 минути.