Категории

Заборавени места што ќе Ве воодушеват

Во светот постојат безброј места коишто некогаш биле едни од најпосетуваните, а денес ја гледаме само нивната сенка. Некои од нив се толку привлечни што навистина ќе Ве изненадат:

1. Хотел во Европа:

2. Стара стаклена градина:

 

3. Напуштен остров во Ирска:

4. Напуштено рибарско село во Кина, сега преземено од страна на природата:

 

Прегледи:
401
Категории:
Занимливости
Објавено на:
16.03.2023