Категории

Заминала на меден месец без сопругот

Хумна Мобин потекнува од Пакистан. Пред 7 месеци таа се омажи со својот свршеник, Арсалан Севера Бута.

По нивната венчавка, тие планирале да одат на романтичен меден месец во Грција, но Арсалан не успеал да добие виза на време.

Во ваква ситуација, многу жени би се откажале од патувањето. Но, згодната Хумна реши да замине на заслужуеното патувања сама.

Покрај тоа што ја прошета прекрасната Грција, Хумна стана позната, особено поради прекрасните фотографии кои ги направи за време на патувањето.

2

На фотографиите таа “го гушка” својот невидлив сопруг, истовремено правејќи тажни и смешни изрази на лицето, кои дополнително ќе ви го разубават овој прекрасен ден.

Погледнете ги фотографиите од медниот месец.

3

4

5

6

7

8

9

11

 

Прегледи:
344
Објавено на:
12.07.2016