Категории

Здравјето се гледа на лицето, затоа испеглајте ги брчките (рецепт)

Секое утро на празен стомак јадете по една лажичка од овој напиток и резултатите ќе бидат видливи по еден месец.

Комбинацијата на маслиново масло и лимонов сок му помага на организмот да се исчисти од токсини, а првите резултати можете да ги очекувате за еден месец. Сепак, многу е важно да не заборавате и ова да ви стане утринска практика.

Потребно ви е : Лажичка маслиново масло и лажичка лимонов сок.

Помешајте ги маслото и сокот и испијте го овој мини коктел на гладно, пред да пиете или јадете било што.

После тоа, уживајте во својот вообичаен појадок. Мешавината од маслиново масло и лимонов сок помага во работата на целокупниот организам и ги отстранува сите настанати проблеми.

Резултатите се подобро здравје, повеќе енергија и младост на целото тело.