Категории

5 изненадувачки работи забележани во природата

Природата е полна со магии, од интересни животни до чудни растенија коишто без сомневање ќе Ве фасцинираат. Препуштете ѝ се на магијата и восприемајте дел од импресивните работи коишто Ви ги издвоивме. 

1. Камен исцртан со дрво

2. Поглед од прозорец што изгледа како да е рамка со слика

3. Капки од дожд интересно распоредени на растение јагода

4. Џиновска боровинка

5. Оваа мртва гранка изгледа како да е лав.

Прегледи:
315
Објавено на:
27.10.2022