Категории

ChatGpt апликацијата достигна 500 000 симнувања за само 6 дена

Според најновата анализа, мобилната апликација ChatGpt веќе достигна пола милион симнувања за неполни 6 дена.

ChatGpt со своите перформанси надмина многу други апликации.

Иако оваа апликација сѐ уште е достапна само за iOs, апликацијата е повеќе од барана.

Прегледи:
313
Објавено на:
26.05.2023