Категории

Доказ дека секоја жена наликува на својата мајка

Погледни ја мајка си, за да видиш каква ќе бидеш кога ќе остареш!

Списанието Mail Online направи  експеримент, за да докаже, дека човечките гени се навистина нешто големо.

Со магијата на новите технологии пробува да докаже дека ќерките наликуваат на своите мајки многу повеќе отколку што мислат.

Да видиме!

Сара (62 г.) и Клеми (30 г.)

Ронда (45 г.) и Дарси (15 г.)

Естер (73 г.) и Венди (43 г.)

Џоузи (48 г.) и Џоди (24 г.)

Франсис (83 г.) и  Тинека (57 г.)

Прегледи:
347
Објавено на:
22.02.2016