Категории

Google тврди дека Bard се подобрува во математика и програмирање

Bard, чет-ботот на Google со вештачка интелигенција значително се подобрува во задачи коишто вклучуваат логика и размислување.

Од Google велат дека ботот брзо генерира одговор на даденото прашање што е доста попрецизно за разлика од претходно.

Сепак, дури и со сите подобрувања, Bard нема секогаш да го даде точниот одговор.

Прегледи:
346
Ознаки:
· · ·
Објавено на:
08.06.2023