Категории

Градите на Мајли Сајрус конечно ги надмудрија цензурите на Инстаграм

Брадавиците на Мајли Сајрус конечно ги надмудрија цензурите на Инстаграм кои се строго против женските гради, за разлика од либералниот став кон машкото разголување.

Многу жени беа жрвти на бришење на нвините Инстаграм фотографии и профили, како Ријана, Кендал Џенер, Мајли Сајрус и многу други. Често се збореше за нееднаквиот третман меѓу мажите и жените, но тимот на Инстаграм не попушта, градите се строго забранети.

Заради ваквата забрана, мора да се стане иновативен. Па така Мајли, си земала сјаен предмет кој е дава рефлексија, од која рефлексија може да се видат нејзините гради.

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on