Категории

Како изгледа модната недела во Лондон?

Минатата година Vogue магазинот го прослави својот годишен настан со ревија во Њујорк, а оваа година локацијата е Лондон.

На модната ревија се прикажуваат колекциите за есен 2023.

Славниот настан се одржува во лондонскиот театар Royal Drury Lane.

Погледнете дел од модната колекција: