Категории

Која актерка ќе ја глуми Саманта во третиот дел на „Sex and the City“?

Се сеќавате ли на „Sex and the City“, филмот за четирите пријателки Кери, Саманта, Шарлот и Миранда, кои рушеа табуа на теми како секс, брак и пари?

Саманта Џонс, која одлично ја глумеше Ким Катрал, стана вистински секс симбол и на мажите и на жените. Таа дефинитивно започна револуција за женската перцепција на сексот.

Иако сеуште не  епотврдена веста за снимањето на третиот дел од овој филм, особено поради проблемите со Ким Катрал, која уште во 2016 изјави дека не сака повторно да се појави во улогата на фамозната Саманта Џонс. Главната причина за оваа нејзина одлука се несогласувањата помеѓу Сара Џесика Паркер кои траат неколку години.

Но, според најновите информации снимањето најверојатно ќе се случи, a улогата на Саманта ќе ја глуми актерката Шерон Стоун.