Категории

Концертите се враќаат во Македонија!

Авалон успеаја да се договорат со Министерството за здравство, концертите да се вратат во Македонија! Концертите ќе се одржуваат под повеќе од достоинствени услови за публиката да може да ужива, а сепак по протоколи (заштитни маски и скратени капацитети) за безбедно одржување!

Авалон се враќа со одлична концертна понуда за август и септември – open air.

Повеќе детали ќе добиеме од нив наредната недела.

Време е за среќа и ова лето!

Прегледи:
412
Објавено на:
29.06.2020