Категории

Meta почна со последниот круг на отпуштања

После првиот и вториот круг на масовни отпуштања на вработените и неколку помали кругови измеѓу, Meta започна и со последниот круг.

Ова отпуштање во последниот круг ќе влијае на околу 490 работници.

Севкупно, отпуштањата најмногу беа во делот на неинженерските улоги.

Прегледи:
328
Ознаки:
· ·
Објавено на:
29.05.2023