Категории

MISS TOP MODEL EARTH 2023

На изборот за MISS TOP MODEL EARTH 2023, кој минатиот викенд се оджа во Тбилиси, Грузија, две девојки од Македонија освоија титули.

Сара Дојчиноска ја освои титулата Втора придружничка, а Белисима Лукарова титулата Четврта придружничка.

Победничка на изборот е претставничката на Украина, а Прва придружничка девојката од Казахстан.

Изборот се одржа во елитниот хотел BILTMORE  во Тбилиси, во кој девојките беа и сместени и се подготвуваа за финалната вечер.

Ова е нов избор, значи за првпат се одржа, во организација на АYA PRODUCTION од Бејрут, Либан, со тенденција да стане традиционален.

Двете наши учеснички се членки на Модното студио Црнокрак, кое ја поседува лиценцата за овој интернационален избор за убавина и модели.

Девојките на изборот се претставија во креации на Елена Лука, специјално изработени за оваа прилика.

Прегледи:
146
Објавено на:
25.10.2023