Категории

Недела на Black Friday во А1 Македонија и онлајн распродажба на телефони

Скопје, 23.11.2020 – А1 Македонија од денеска започна со Black Friday и распродажба на телефони преку онлајн каналите за продажба, A1 oнлајн продавницата и A1 Live Shop, а на корисниците им нуди смартфони и уреди со онлајн попуст и купување на рати.

Како дел од целосната онлајн понуда е и ексклузивниот A1 Alpha 20+ за 69 денари/месечно, како и новиот Xiaomi Realme достапен за месечна рата од 169 денари, со А1 Neon+. Целата понуда на телефони корисниците може да ја видат на официјалната веб страница на А1 Македонија на линкот.

Тоа што овој Black Friday го прави уште подобар е со избор на A1 Neon+ тарифниот модел, достапен ексклузивно преку A1 oнлајн продавницата или A1 Live Shop, корисниците може да добијат 30GB промотивен мобилен интернет, до 100GB Net Sef опција со можност за размена на неискористени GB, како и вклучена ноќна опција за неограничено сурфање од полноќ па сè до 6 часот наутро.

Понудата е достапна и важи за нови и постоечки корисници на мобилни услуги на тарифните модели A1 Neon и A1 Neon+, кои ќе направат активација или обнова на корисничкиот договор преку еден од горенаведените канали за продажба, со договорна обврска од 24 месеци.

Промоцијата Black Friday трае до 30ти ноември, а количините се ограничени.

Прегледи:
523
Категории:
Uncategorized
Објавено на:
23.11.2020