Категории

Охриѓанецот кој се прослави по своите легендарни изјави, овој пат во реклама за печки на пелети! (ВИДЕО)

Охриѓанецот чие видео стана особено популарно на социјалните мрежи, во кое раскажува за неправдите кои се случуваат низ улиците во неговиот роден град Охрид, на еден автентичен и хумористичен начин, овој пат го гледаме во реклама за пелети. 

Погледнете ја рекламата.

Во продолжение ве потсетуваме на неговите легендарни изјави.