Категории

Откријте нешто невообичаено за себеси – Одберете стапче кое најмногу ви се допаѓа

Изберете едно од петте волшебни стапчиња кои најмногу ви се допаѓаат и откријте ги тајните на вашата личност.

Волшебно стапче 1 – Хармонично и мирно
Го цените мирот и хармонијата. Одите во големи димензии во вашиот живот за да избегнете каква било можност за конфликт. Вашиот живот е целосно во рамнотежа. Сфаќате дека ви треба и светлина и темнина, висока и ниска во секоја ситуација што ја доживувате. Нема ништо поважно за вас од рамнотежата, бидејќи доживувате високо ниво на вознемиреност секогаш кога работите ќе тргнат наопаку. Зрачете со мир и внесете чувство на смиреност во секоја ситуација.

Волшебно стапче 2 – Логично и уредно
За сè има место – и сè има свое место. Ова е вашето мото и очекувате сите околу вас да ве следат. Вашиот дом е беспрекорно организиран и имате намера да го чувате на тој начин. Ако забележите дека дури и најмалиот предмет не е на место, ве обзема чувство на хаос. Вашиот распоред е исто толку организиран, внимателно ги планирате часовите од денот на начин што сметате дека е логичен и продуктивен.

Волшебно стапче 3 – ентузијастички и среќни
На светот гледате како на постојан извор на радост и енергија, се будите со насмевка на лицето и блескате на ист начин на крајот на денот. Сакате возбуда, секогаш ја барате следната авантура и не мразите ништо повеќе од идејата за монотонија или здодевност. Уживате во својата слобода и секој ден го исполнувате со разни активности, решени да искусите сè барем еднаш, пишува аура.ба.

Магично стапче 4 – Чувствително и големо срце
Имате златно срце и непоколеблива желба и страст да им помагате на другите. Честопати престанувате да се ставате во туѓи места, тоа ви дава разбирање за вашите најблиски за кои другите можат само да сонуваат. Вие сте исто така многу чувствителни. Вие разбирате сè длабоко и лично. Вие сте топла и многу искрена личност.

Магично стапче 5 – Силен и ориентиран кон целите
Кога ќе се фокусирате на нешто, ништо нема да ве одвлече од тоа! Не плашете се од напорната работа затоа што разбирате дека со напорна работа доаѓа и успехот. Додека некои луѓе мислат дека сте работохолик, вистина е дека сте многу горди на својата работа.
Вие поставувате цели во секоја област од вашиот живот, а потоа работите на нивно постигнување и не сакате да се одморите додека не го сторите тоа.