Таг:, , , , , ,

За овие нешта никогаш никому НЕ треба да му се ПРАВДАТЕ

Само себе си ја уништувате психата, и не постигнувате ништо Некогаш правиме некои нешта само...

Имам жена која никогаш не би сакал да ја изгубам…

Овие знаци ви говорат дека сте ја запознале жената која никогаш не би сакале да ја изгубите:...

Се заљубуваме во оние кои ни помагаат духовно да растеме

Самата душа ги пронаоѓа тие луѓе, животот го прави потребното. Постои некој за секој од нас...

Каква е жената – КРАЛИЦА: Ова е нејзиното тајно оружје

Ќе ја препознаеш веднаш.. Жената кралица лесно се препознава – таа зрачи со тивко...

Одлики кај вистинската жена кои секогаш се почитуваат

Овие одлики ја прават една жена вредна за паметење 1.Љубезност Љубезноста е очигледна каде и...

Ти не си за секого – Не дозволувај му на светот да те осудува

Не секој може да те сфати, а и не треба. Во тебе постојат песни со кои луѓето нема да можат да...

Силната личност никогаш нема да биде нечија играчка – Таа сама ја води играта во својот живот

Силната личност е онаа личност која нема да го компромитира својот карактер само за да биде...

Не си дозволувам на себеси да влегувам во туѓи животи!

Не дозволувам ни на некој друг по секоја цена да влегува во мојот и да стои онаму каде што не...

Ако сте премногу озбилни, тоа не мора да е лош знак: Научниците откриваат кои се вашите предности!

Не е сè така црно Ако луѓето околу вас се жалат дека сте премногу озбилни, оставете ги да...

Поради ваква жена некогаш се воделе војни – Кои се вистинските квалитети на една дама

Заборавете на цртите на лицето и фигурата, ево што навистина ја прави една жена убава. Ако...

Почит, ветување, морал, образ – Каде исчезна сето тоа?

Каде го изгубивме човекот во нас, каде ја изгубивме човечноста? Живееме во некое чудо време...

Каква е жената на која мажите постојано и се враќаат?

Можеби ова ви е добро познато сценарио. Дали сте се прашале кои особини ги поседувате па се...

Најлошиот вид на луѓе на светот – Студени како мраз, остри како нож

Меша Селимович бил еден од најдобрите познавачи на ликовите и карактерите на народот од...

Мислиш дека некого го познаваш, а потоа времето ти ја открива вистината

Мислиш дека некого го познаваш, а потоа сфаќаш дека тоа било само твое мислење и ништо...

Лажни пријатели како да ги откриете – Ова се 8 главни особини

Ова се главните карактеристики на лажните пријатели Дали некогаш сте сретнале некој кој е...

Главни карактеристики на жена каква што секој маж посакува

Најпосакуваната жена за врска или брак ги поседува токму овие карактеристики Секоја жена и...

Сакам луѓе кои не покажуваат лажна величина, луѓе кои се онакви какви што се

Таквите луѓе имаат слух за твоите проблеми, грижи, сомнежи, стравови. Таквите луѓе ќе те...

Луѓето кои се ментално цврсти и силни НЕ ги прават овие работи

Ментално силните луѓе не седат со скрстени раце сожалувајќи и кукајќи над своите животни...

5 знаци дека другите ви се плашат

Се прашувате ли некогаш како ве доживуваат другите? Вие можеби мислите дека сте симпатични,...

Не се плашам од студеното време, се плашам од студените луѓе

„Се плашам од оние луѓе кои секогаш се прават најдобри пријатели и зборуваат дека секогаш...