Категории

Ова се најлошите избори на венчаници кои досега сте ги виделе

Свадбата е возбудлив дел од животот, прославување на љубовта на две личности. Постојат неколку традиции кои се општо прифатени речиси насекаде и во секоја култура, а белата венчаница е една од нив.

Постојат најразлични видови на венчаници и најчесто невестата во неа изгледа магично, но има ситуации кога невестинскиот фустан е вистинска модна грешка.

 

 

Прегледи:
433
Објавено на:
26.04.2018