Категории

Овој секс ќе го памети засекогаш! (видео)

Погледнете ја оваа кутра девојка која била принудена да ја изоди “прошетката на срамот” по снежната олуја.

Имено, олујата “Сноузила” ја тресе Америка веќе неколку денови, а видеото кое се појави на Твитер ја прикажува девојката која снегот ја затекнал утрото, после “комбинацијата”.

Таа, без панталони и чевли, трчаше низ длабокиот снег во Моргантаун во Западна Вирџинија. Погледнете.

 

Прегледи:
389
Категории:
Љубов и секс
Објавено на:
25.01.2016