Категории

Пожарникар стана ѕвезда на социјалните мрежи – Прави склекови на секири

(ВИДЕО) Анатолиј Долецки за себе тврди дека тој е најсилниот пожарникар во Русија. Склековите со секира звучат неверојатно, но ги изведува како да се најлесната работа на светот.

Во своите објави на ТикТок, кои стануваат вирални низ социјалните мрежи, овој пожарникар прави склекови на една секира, но и склекови со двајца пожарникари на себе.
Со гордост истакнува дека е меѓународен мајстор за спорт и најсилен руски пожарникар.

 

 

Прегледи:
547
Објавено на:
26.01.2021