Категории

Познатите личности се збогуваа со Драган Вучиќ: „И не е случајно што заминуваш на ист ден со Гоце Делчев, Васка Илиева, Тито… Почивај во мир драг пријателе„

Оние кои имаа можност да го запознаат подобро Драган Вучиќ, велат дека тој бил великодушен човек, вистински пријател и добра личност која никогаш не обрнуваше внимание на озборувањата. Поради неговата ненадејна смрт, голем дел од нив ја споделија болката преку социјалните мрежи испраќајки последен поздрав со него. Нивните пораки ви ги пренесуваме во целост:

Милена Антовска – Станковска

Бубе Јаневска – Ивановска

Драган Спасов Дац

Снежана Лупевска Созен

Ксенија Николова