Таг:, , , , , ,

КОГА SARS-COV-2 НИ ЧУКНА НА ВРАТА И НЕПОКАНЕТ ВЛЕЗЕ ДОМА

Уште од самиот почеток, се наоѓам во епицентарот на COVID-19 тестирањето. Но за иронијата да биде...

Корисен трик како да ја направите заштитната маска поефикасна

Канадска докторка сподели совет како да ја наместите хируршката маска за да ве штити повеќе...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 1391 тестирање, а регистрирани се 193 нови случаи на ковид-19...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 841 тестирање, а регистрирани се 103 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 778 тестирања, а регистрирани се 162 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 1213 тестирања, а регистрирани се 196 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 971 тестирања, а регистрирани се 175 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 702 тестирања, а регистрирани се 127 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 1085 тестирања, а регистрирани се 125 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 1272 тестирања, а регистрирани се 180 нови случаи на ковид-19....

Марија Јаневска: Преку глава ми е! Политичарите се криви, само муслиманите се заразени, вирусот не е страшен!

Марија Јаневска, позната по Белешките на Лајла Грејс која воедно е медицинско лице, се...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 953 тестирања, а регистрирани се 120 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 885 тестирања, а регистрирани се 76 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа направени се 1120 тестирања, а регистрирани 35 нови случаи на ковид-19. –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа направени се 661 тестирање, а регистрирани се 52 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 16 оздравени пациенти – Скопје 1 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 17 оздравени пациенти. – Скопје 11 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 17 оздравени пациенти. – Скопје 7 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа направени се 508 тестирања, а регистрирани се 37 нови случаи на...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 24 оздравени пациенти. – Скопје 4 –...