Категории

Преслатки бебиња мрзливци, кои ќе ви го освојат срцето

Sam Trull се нарекува себе си „мајка на мрзливците“ и е жената која е основач на The Sloth Institute Costa Rica лоцирано во Мануел Антонио, Костарика. Sam е љубител на животни, посветена е на заштита и зачувување на дивиот свет, особено мрзливците, и ги одгледува од бебиња па се до самостојни и возрасни животни. 

babysloths1-640x425 babysloths2-640x427 babysloths3-640x427 babysloths5-640x427 babysloths6-640x427 babysloths7-640x425 babysloths8-640x427 babysloths9-640x427 slothinstitute2-640x333 slothinstitute3-640x488 slothinstitute9-640x334 slothinstitute10-640x334

Прегледи:
554
Објавено на:
09.06.2016