Категории

Родителството прикажано низ хумористични фотографии

Родителството е макотрпно патување коешто ќе Ве понесе на многу непознати дестинации. Додека да пораснат децата, секоја Ваша ноќ поминува во несоница, а секоја Ваша секунда се обидувате да ја фокусирате на детето.

Како и да е, и тие денови ќе поминат, а секој период си има свои убавини. Проследете неколку фотографии коишто на хумористичен начин прикажуваат што значи да се биде родител.

1. Јас гледајќи го кецот на моето дете за домашната работа по математика што јас му ја напишав.

2. Ако некогаш ти кажам дека ќе ти се јавам подоцна, продолжи си со својот живот.

3. Јас криејќи се од моите деца бидејќи сум очаен да поминам време со самиот/та себе.

4. Јас мислејќи како ќе ги изедам сите грицки откако моите деца ќе си легнат. 

 

 

 

Прегледи:
355
Објавено на:
15.11.2022