Категории

Среќа на денот – Малите дечиња се доказ дека сонот е посилен од се

Децата се како мали топчиња полни со енергија. Тие се способни да го превртат вашиот дом наопаку и да трчаат околу него со часови без престан. Но исто така, тие можат и да заспијат во истиот миг кога ќе се испразнат нивните батерии-буквално во истиот миг.

Еве само неколку деца кои ќе ви ја наполнат душата со позитивни чувства и ќе ве насмеат искрено.

Прегледи:
332
Објавено на:
19.02.2017