Категории

Трик со огледало којшто ја зголемува самодовербата и ја намалува анксиозноста!

Понекогаш сѐ што Ви треба е да се погледнете во огледало и да го направите следново:

  • Воспоставете контакт со самите себе. Почувствувајте ја Вашата вредност и поврзете се цврсто со Вашата личност.
  • Кажете си зборови коишто зрачат со позитива. Тие ќе придонесат да се чувствувате моќно и самоуверено.
  • Почувствувајте ги емоциите, почувствувајте ја позитивата којашто Ве обликува, вдишете длабоко и ослободете се од анксиозноста и негативните мисли.