Категории

Врз овие хороскопски знаци враќањето на Меркур ќе има најлош ефект

Мора да признаеме дека не сме задоволни од фактот што пристигна периодот на Меркур.

Оваа планета може негативно да влијае на некои луѓе. Период на Меркур особено ќе влијае на луѓето родени во знакот на Близнаци, Девица и Скорпија. Наместо да гледате негативно, одвојте време да размислиме за ситуациите што ви се случиле во последно време.

Близнаци
Можеби овој период ќе ви биде тежок. Ова движење на Меркур може да ве извлече од вообичаената игра. Бидејќи Меркур е вашата планета, може да доживеете повеќе негативни ефекти од другите луѓе. Внимавајте на вашето здравје и вашата дневна рутина. Може интересно да бидете изненадени на работното место. Запишете сè, не форсирајте сé, а што е најважно, внимавајте со кого споделувате интимни теми.

Девица
„Дишете длабоко“. Меркур ќе ги активира вашите комуникациски вештини, брзи пријателства и споделување на информации. И покрај тоа што сте комуникативни, вие не сте добри во изразување, особено кога станува збор за емоции. Има ли нешто што ве мачи? Можеш ли нешто да кажеш? Без оглед како реагирате, тајните ќе бидат откриени. И да, однесете го вашиот автомобил на рутинска проверка, нема да зажалите.

Скорпија
Вие анализирате како никогаш порано. Бидејќи Меркур е вашата планета, нема да можете да ги промените ефектите што ќе се појават. Зошто да не го искористиме тоа? Ќе доживеете многу недоразбирања и ќе се навратите на лоши спомени од минатото. Но, сепак, ова ќе биде одлично време да се погрижите за врските и работите што ви се драгоцени. Можеби ќе бидете присилени на разговор што долго време го избегнувате.

Прегледи:
327
Објавено на:
07.11.2019