Категории

YouTube тестира функција за идентификување на песни

YouTube тестира нова функција со којашто корисниците ќе треба само да потпевнат за да ја идентификуваат песната што ја сакаат.

Оваа функција е голем чекор напред од апликацијата на Apple за идентифукување на музика – Shazam.

Корисниците ќе можат да пеат или да ја снимаат песната за да ја откријат.

Оваа функција сега засега е достапна само за мал дел од корисниците на Android.

Прегледи:
135
Објавено на:
25.08.2023