Категории

7 хумористични фотографии од кучиња

Сакаме да Ве заситиме со доза на среќа, па затоа за денес Ви одбравме неколку хумористични фотографии од преслатки кучиња. Овие душички без сомнение ќе Ве насмеат, расположат и ќе Ви го разубават денот. Погледнете ги фотографиите и уживајте.

1. „Гужва бре“

2. „Е, каде ја оставив сега книгата?“

3. „Едно кило пилешко ќе Ве молам“.

4. „Лелее, што ме лази, тргни се бре!“

5. „Хм, па има место и за мене тука“.

6. „Бонбона е колава еј“.

7. „Смрзнав како куче“.

 

Прегледи:
433
Објавено на:
22.11.2022