Категории

Apple лансира онлајн продавница во Виетнам

Apple го проширува својот бизнис и ја лансира својата прва онлајн продавница во Виетнам.

Луѓето во земјата сега ќе можат да купуваат производи од Apple директно од страницата и ќе можат да се консултираат со експерти за да се информираат.

Прегледи:
178
Ознаки:
· ·
Објавено на:
21.05.2023