Категории

Бјонсе заблеска на полувремето на Супер Бол со Колдплеј и Бруно Марс

Викендов се одржа еден од најважните настани во Америка, 50тиот по ред Супер Бол. Натпреварот зачинет со многу перформанси, го прави овој настан навистина големо шоу.

Церемонијата ја започна Лејди Гага, со изведување на националната химна, а полувремето беше во рацете на Колдплеј. Иако Бјонсе требаше да биде придружба на главниот изведувач, изгледаше како да си ги заменија улогите. Впрочем Бјонсе не може, а да не заблеска и да го украде шоуто. Таа ја најави својата светска турнеа, објави нов материјал и го направи она што најдобро го знае – шоу!

https://www.youtube.com/watch?v=L_Hgh7sPDLM

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

https://www.youtube.com/watch?v=UoGTDEPfAyg

https://www.youtube.com/watch?v=tyqkN3zezso

Прегледи:
413
Објавено на:
08.02.2016