Категории

Блогерка се облекува како познатите личности и докажува дека не мора да бидете слаби за да изгледате добро

Кејти Стурино, претприемач и автор, гордо ја спроведува својата мисија „Стилот нема големина“ облекувајќи парчиња што ги носат познатите личности.

Таа има за цел да ги охрабри луѓето и да им вдахне самодоверба со тоа што укажува и покажува дека не мора да бидете слаби за да изгледате елегантно и привлечно:

 

Прегледи:
314
Објавено на:
05.12.2022