Категории

Дечко отишол да го скрши љубовниот катанец кој го ставил со својата сакана: „Три години изигравав идиот, таа се колнеше на вечна љубов..“

(ВИДЕО) Добро е позната традицијата на закачување катанци на мостови со кои паровите се заколнуваат на вечна љубов, но што кога нештата ќе тргнат наопаку? Видеото во кое дечко се обидува да го пронајде љубовниот катанец кој го закачил со својата сакана стана хит на социјалните мрежи.

Ако сте заqубени или барем сте сигурни дека тоа ќе трае до крајот на животот, а ја посетувате Врњачка Бања, тогаш вашата прва станица е Мостот на љубовта. Симболична локација каде паровите закачуваат катанци со нивните имиња како еден вид завет дека ќе бидат на првиот ден до крајот. И можеби не. Вирално видео од еден младич, кое е можеби саркастично, а можеби и навистина, како панично го бара својот катанец и луто изговара: „Каде е ** катанец. Три години изигравав идиот. Таа се заколна на вечна љубов. Ја заклучивме љубовта, ****?“

Прегледи:
668
Објавено на:
21.05.2021