Категории

Фотограф патувал за да ја фотографира храната која ја јадат децата во различни земји на неделно ниво!

Фотографот Грег Сегал патувал низ светот за да ја фотографира храната која децата во различни земји ја јадат на неделно ниво. Инспириран од зголемениот проблем со прекумерната тежина на децата, се обидел да открие која исхраната најмногу дебелее и зошто некои подрачја не се опфатени со овој проблем.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12