Категории

Фотограф покажува како изгледа детството во различни делови на светот

Масимо Биети е италијански фотограф кој патува низ светот и бележи моменти од детските животи. Веќе посетувал деца во Индија, Русија, Норвешка и многу други земји. Некои од нив живеат во најдалечните подрачја, а секоја слика ни дава увид во нивниот начин на живот.

Вануату

Јужен Судан

Индија

Етиопија

Русија

Малезија

Бангладеш

Шри Ланка

Мианмар

Норвешка

Камбоџа

Непал

Мадагаскар

Лаос

Италија

Папуа Нова Гвинеја

Јужен Судан

Прегледи:
429
Објавено на:
21.09.2021